Vliegenraam: hou insecten buiten

De kamer verluchten of genieten van de warme zomerdag. Met een stijlvol vliegenraam of knappe insectenwering doe je het zonder vervelende beestjes in huis. Muggen en andere dieren krijgen geen kans om je woning binnen te dringen.
 

Voordelen van insectenwering

  • Op maat
  • Zelfsluitend
  • Onzichtbaar design
  • Houdt dieren en allergieën buiten


Gebruiksgemak en design in één

Interproject werkt enkel met Eosol-vliegenramen. Hun onzichtbare vliegenramen werden in 2016 op Batibouw gelauwerd met het Architectenlabel. Niet toevallig. Dankzij het SuperView gaas en de hoogkwalitatieve afwerking gaat het vliegenraam op in het raam. Het zorgt voor een mooi geheel van de gevel en zo blijf je genieten van een heerlijk zicht op de tuin.


Automatisch sluiten

Met de handen vol het vliegenraam sluiten is onmogelijk. Maar intussen komen de insecten wel binnen. Eosol biedt de oplossing dankzij het zelfsluitend systeem. Het vliegenraam blijft geen seconde te lang open staan en sluit zachtjes na je passage. Veilig en kindvriendelijk!


Vliegenraam op maat

Een vliegenraam of insectenwering kan in alle kleuren en afmetingen. Bovendien helpt het gaas niet enkel om muggen, vliegen en andere dieren buiten te houden, ook pollen waaien niet binnen. Dat is dan weer goed nieuws voor mensen met allergieën.

Eosol