Ik ken de kwaliteit door en door

Elke dag is Bart in de weer voor het plaatsen van duurzame ramen. Bij klanten en in zijn eigen huis. Voor zijn gezin renoveerde Bart eigenhandig een bestaande woning. De keuze voor het buitenschrijnwerk? Interproject. Uiteraard.

"Nee, als werknemer van Interproject ben je niet verplicht om eigen ramen te kopen", lacht Bart, schrijnwerker en ploegbaas bij Interproject. "Maar als je elke dag werkt met de profielen ken je de kwaliteit door en door. Eerlijk, die kwaliteit vind je niet bij andere merken." Bart werkt al vier jaar bij Interproject. In die tijd hielp hij overdag heel wat klanten. 's Avonds en in het weekend leefde hij zich uit in zijn eigen renovatieproject. Van keuken tot badkamer: alles deed hij zelf. Inclusief het buitenschrijnwerk.

Trots op elk resultaat

Voor alle 19 ramen en 2 deuren koos ik aluminium aan de buitenkant – vanwege de duurzaamheid – en pvc aan de binnenkant. Dat kan tegen een stootje, een noodzaak als je zoals ons twee kleine kinderen in huis hebt. Overal is er drievoudig glas." De olijfgroene kleur is een keuze van Sabrina. Het verschil tussen werken voor jezelf of plaatsen bij een klant? Dat is er voor Bart niet. "Je zou denken dat je voor jezelf extra nauwkeurig en oplettend bent, maar ik heb het nu zelf gemerkt: er is eigenlijk geen verschil. Ook bij klanten wil ik dat iedereen tevreden is en dat ik trots ben op mijn werk. Dan let je sowieso altijd goed op.

"Met twee kleine kinderen in huis moeten de ramen tegen een stootje kunnen."

Bart Laurens

Wie

Familie Laurens: Bart, Sabrina, Mara (7) en Matiz (6)

Waar

Houthulst

Wat

Een complete renovatie met nieuwe pvc-aluminium ramen

Waarom

Ik werk elke dag met Interproject-ramen. Ik weet uit ervaring dat de kwaliteit veel hoger is dan bij andere merken.

terug naar overzicht