Hoogwaardige ramen voor veeleisend maatwerk

De mooiste zaken zie je door te kijken. Zeker als je geniet van hoogwaardige ramen die perfect aansluiten bij je stijl en je woning. Kippen, draaien, schuiven of een combinatie van alles: onze ramen maken het voor jou mogelijk. Precies hoe je zelf wil. Dat is het voordeel van maatwerk.

 

Sterk in isolerende ramen

Energiebewust wonen is niet langer de toekomst. Het is vandaag. Enkel, dubbel of driedubbel glas: met puur maatwerk is alles mogelijk. Ook voor ramen als je passief of luchtdicht bouwt. Ja, sterk isolerende ramen, daar houden we net als jij van. En het uitgebreide gamma aan mogelijkheden lijkt misschien overdonderd, maar wees gerust: samen met jou ontwerpen we het ideale raam voor jouw project.
We helpen je graag.

Eigen productie houten ramen

Van ruwe boomstam tot afgewerkt houten raam en deur op maat: wij maken, produceren en plaatsen alle buitenschrijnwerk volledig in eigen beheer. Elke opdracht is puur maatwerk: zo geniet je als bouwheer van alle vrijheid. Zowel in ontwerp als in uitvoering. Van houtsoort – ook met FSC®-label – tot specifieke designdetails.

 

Buitenschrijnwerk voor passiefbouw

Houten ramen en deuren zijn sterk isolerend, vochtregulerend en onvergankelijk. Dankzij het duurzame aspect van een natuurlijk materiaal als hout zijn we gespecialiseerd in buitenschrijnwerk voor lage energiewoningen en passiefhuizen.

 

Onze troeven voor je buitenschrijnwerk

Eigen productie in atelier

Volledig op maat: van houtsoort tot ontwerp

Duurzaam en energiezuinig voor passiefbouw

Welk materiaal kies je voor jouw ramen?


  • Hout: ontworpen en gemaakt in België
     
  • Hout-aluminium: een warme look en onderhoudsvriendelijk
     
  • PVC-aluminium: budgetvriendelijk met hoge isolatiewaarde
     
  • PVC: ideaal voor bouwpromotoren en uitgebreide bouwprojecten

Tot je dienst van A tot Z

Ramen van de hoogste kwaliteit gaan hand in hand met een plaatsing van de hoogste kwaliteit. Daarom doen onze opgeleide teams het zelf. Kwestie van zeker te zijn. Bovendien begeleiden we je met een complete service. Van het berekenen van je isolatiewaardes, technische en bouwkundige tekeningen tot het leveren van bijhorende dorpels of toebehoren als een zonwering, verduistering of insectenwering. Zo geniet jij altijd van één aanspreekpunt. Da’s lekker handig.
 

Kies je merk of raam