Duurzame kwaliteit met een ziel


De visie van Interproject is duidelijk: uitblinken in het adviseren en plaatsen van energiebewuste ramen en deuren. Hoe? Door resoluut te kiezen voor kwaliteit, innovatie, vakmanschap en een persoonlijke benadering in een familiale omgeving.
 

Kwaliteit die blijft


Interproject kiest voor kwaliteit op elk moment en voor elk onderdeel. Dankzij hoogstaande producten en ervaren leveranciers realiseren we de perfectie die we voor ogen hebben.
 

Duurzaamheid en energiebewuste oplossingen zijn altijd het uitgangspunt. Het is onze basis in alles wat we doen. Toeval bestaat niet. Nauwkeurigheid wel. Zowel in de keuze van materialen als in afwerking.


Zorgvuldig, precies en met kennis van zaken gaan we voor elk project voor het maximale. Daarom zetten we continu in op bijscholing en opleiding. We zijn voorloper in het toepassen van nieuwe technieken en innovaties.

Trots vakmanschap

Buitenschrijnwerk is geen beroep, het is een ambacht. Daarom zijn we trots op onze vakmannen.

Het zijn stuk voor stuk ervaren en opgeleide specialisten die als geen ander weten hoe ze inspelen op vragen, nieuwigheden en materialen.

Net zoals we enkel kiezen voor ramen en deuren van topkwaliteit, geldt dat ook voor onze medewerkers.

Het zijn toffe, hardwerkende en bovenal bekwame vakmensen die het ambacht van schrijnwerk hoog in het vaandel dragen. Dat die inzet en trots beloond wordt, vinden we niet meer dan normaal.

Familiaal en persoonlijk

Persoonlijk contact is vanzelfsprekend. Interproject is een familiebedrijf.

Een thuis voor medewerkers en voor klanten. Een plek waar we elkaar met de voornaam aanspreken en waar we elkaar appreciëren. Om wie we zijn, wat we doen en wat we kunnen.

Op elk moment streven we naar voldoening. Het gevoel dat we zaken samen bereiken.

Zowel voor onze medewerkers als voor onze klanten. We willen dat iedereen tevreden is.

We kennen elkaar en praten open met elkaar.