Geniet binnen van buiten

Genieten van de zon en de tuin, ook al ben je binnen. Met een vouwwand verdwijnen alle grenzen. Open of gesloten: je leefruimte wordt één met de natuur. Inclusief een heerlijke lichtinval.
 

Vouwwand

Totale vrijheid met meer licht, meer lucht en meer comfort. Een vouwwand kan in heel wat variaties van openingsmogelijkheden. En net als de kleuren en materialen kies je die volledig zelf. Zo vergroot je je leef- en woonruimte in een stijl die perfect aansluit bij je architectuur.
Vraag het aan onze specialisten.
 

  • SL35-45-60-70-80-81 of 82 van Solarlux: pure functionele aluminium vouwwanden
  • SL 67 of SL97 van Solarlux: hout aan de binnenkant en aluminium aan de buitenkant
  • SL 65-66 of 78 van Solarlux: volledig uit  hout vervaardigd 

 

Cero, A-partner in Belgiƫ


Interproject is A-partner van Cero in België. Dit awardwinnende concept van Solarlux combineert perfect glijdende deuren met technologie en design.

De minimalistische stijl in combinatie met glaspanelen tot 15 vierkante meter groot zorgen voor indrukwekkende resultaten. Cero staat voor Duitse kwaliteit en een prachtig evenwicht tussen architectuur en natuur.

Houten schuiframen op maat


Elke woning is uniek, elk ontwerp is uniek. Daarom ontwerpt Decleir Houtconstructies elk schuifraam op maat. De precieze en stijlvolle uitvoering zorgt voor een levenslang comfort.

De vorm, de kleur, de manier van openen en sluiten: in samenspraak met de architect of jezelf als bouwheer ontstaat de perfecte oplossing voor je project.
 


Warning: getimagesize(/data/sites/web/interprojectbe/www/upload/pages_content/61/foto/small/internorm2.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /data/sites/web/interprojectbe/www/modules/phplib/functions-default.php on line 117

Architecturale oplossingen van Studio XL


Een onzichtbaar kader dat probleemloos glas tot 2.000 kilogram ondersteunt. De mogelijkheden en perspectieven zijn eindeloos. Dat is Studio XL van Internorm.

De unieke grote glaspartijen van deze schuiframen creëren een ongeziene architecturale vrijheid. Dankzij de gepatenteerde en innovatieve technologie geniet je op elk moment van een heerlijk zicht. Zowel binnen als buiten.