Waarom kiezen voor zonwering?

Zonwering is gezellig en effectief. Geniet in de warme zomermaanden van de koelte in huis en de schaduw: je zonwering vermijdt oververhitting. Met buitenzonwering houd je de warme zonnestralen tegen nog voor ze je ramen en je woning bereiken. Dat zijn twee vliegen in één klap: de aangepaste zonwering verhoogt je leefcomfort en verlaagt je energiefactuur. Want koeling is niet langer nodig. Zonwering is er zowel voor renovatie als nieuwbouw.
 

  • Screens
  • Luifels
  • Lamellen

Screens

Hedendaagse screens of zonneschermen heb je in heel wat vormen en maten. Ze zijn ook erg populair en dat is geen toeval. Screens zijn erg effectief in het buitenhouden van de zon terwijl jij blijft genieten van het zicht naar buiten. Welke vorm je ook kiest: onze screens zijn altijd windvast, houden insecten buiten en zorgen voor een gunstige energiescore. De kleur en bediening is volledig aan te passen: manueel of zelfs via je eigen domotica-systeem.
Vraag gerust advies.
 

Luifel

Een luifel creëert een oase aan schaduw. Ideaal om in de zomer gezellig te vertoeven en te genieten van de luwte, zowel op je terras als in je woning. De kleuren, stof en uitvoering heb je volledig zelf in handen. Zoals het past bij 100 procent maatwerk. En de sturing? De opties zijn legio: manueel, elektrisch of zelfs automatisch met de hulp van een lichtsensor of timer.
We helpen je graag.
 

Lamellen

Lamellen in hout of aluminium houden de storende zonnestralen buiten én zorgen voor een grote architecturale meerwaarde. De strakke lijnen zorgen in combinatie met moderne architectuur voor een prachtig spel van perspectief. Lamellen kunnen zowel horizontaal als verticaal. Zelfs geïntegreerd in het raam zijn lamellen mogelijk. Aangedreven door ingebouwde zonnepanelen is er geen elektrische voorziening nodig. Ideaal voor renovatieprojecten.
 

Onze merken voor zonwering
 

  • Renson: Belgische marktleider in zonwering
     
  • Schlotterer: innovatieve zonweringspecialist met Oostenrijkse topkwaliteit